Hello!

  
Barnen hänger i Lobbyn och spelar XBOX, mamman roar sig på egen hand på terassen. Det är jag några familjer och flygbolagscrew. Sicken fest haha..

  
Tur boken är med, snicksnackar lite med några men saknar min andre hälft förstås. Resa själv med barn har sina prövningar men det har fungerat fint även om det blir på ett helt annat sätt!

Idag har vi njutit av stranden. Provat spårvagnen de skulle inviga för 7 års sedan när jag var här med kollegorna. Var bara tvungen att kolla hur det fungerade så jag kan förklara för mina affärsresenärer sedan. 

Och när vi skulle gå hem ifrån stranden idag passerade vi såklart Massena platsen med de många fontäner som sprutar upp ur marken. Gick faktisk en omväg till stranden på förmiddagen med barnen för jag hade mina aningar att vi skulle bli kvar där annars. 

   
    På hemvägen till vårt hotell lät jag barnen gå loss, boken räddade mig igen ;). Vatten alltså.

J

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s