Birthday Girl!

Yes idag blev jag ett år äldre….

Känner mig inte riktigt som en 36-åring varken i kropp eller huvud! Fast ändå har jag ingen direkt kris. Känner mig rätt nöjd där jag står även om vi just nu går igenom en liten lätt bygga-hus-situation som sätter lite press på tillvaron.

Och Eftersom hela min familj är på turne’ , barnen hos sin pappa, H hos sin mamma, S i jönköping och vi hade lite flytt och pack kvar i huser,så fick jag firat lite med min vän Maria i Majorna, fick en go’ gästsäng istället för en madrass på ett golv i ett tomt hus. Lite rose’ och bakelse samt en promenad i tofflor. Vad slår det ;)!

 
Härligt att avsluta min 36-åriga födelsedag såhär okomplicerat!

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s