G U N N I L S E M A F F I A N

swebyme11

 

Hej Söndag och hej bloggvänner.

Äntligen har jag fått lite ordning på sidan, efter att ha vridit och vänt på saker och ting då jag är lite av en perfektionist. Svårt när man har en layout att hålla sig till. Men det ska nog gå fint. Jag är ju van att bygga min site själv därför blir det mer krångligt när det finns en ram.

I skrivande stund sitter jag ute i stugan och planerar vårt nya hus. För er som hängt med på swebymebloggen så vet ni att vi fick ett litet glapp mellan husförsäljning och husbygget. Samt en försening på 5 veckor pga. av vatten och avlopp. så hur vårt boende kommer se ut i november,december återstår att se ;)!

Men just nu är det i min kollegas sommarstuga vi håller till hela familjen. Och längtar det gör vi allihopa efter ett riktigt hem. Idag är det bara jag och S hemma och eftersom vi inte har någon tvättmaskin så har vi raggat till oss en tvättnyckel av min styvsons mamma med familj för att kunna tvätta. Bara en sådan sak som att ha en lyxig tvättstuga att se fram imot gör mig lycklig haha.

Satte ut en annons på blocket idag, kanske kan vi få ett napp på en lägenhet i 2-3 månader innan huset är helt klart.

Återkommer om en liten stund med lite Inspo och valt kakel till badrummet, kommer bli så fint,

J

 

 

 

Annonser

En reaktion på ”G U N N I L S E M A F F I A N

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s