Nytt gymkort och…

…kort vecka! ♥️

  
Sån träningsvacka jag varit inne i, nu när vi bor i stugan, varit ute på powerwalk och nån springtur hit och dit. Älskar ju att röra på mig och ta hand om min kropp. Så nu blir det lunchträning igen och få tillbaka energin. Behövs ju när det finns ett helt nytt hus att inreda och fixa sedan.

Nu flyttar vi ju snart till Radhuset i Sävedalen som blir en skönt avslut på nomadlivet i kappsäck som vi levt nu när vårt hus byggs. Har varit några dippar pga av förseningen av tomten. Blod svett och tårar.

Imorgon blir det träning och positiva blickar framåt ;)! Och på Torsdag åker jag mot Nice,Frankrike igen, fast mer min reseagentkostym. 

Idag ändrade jag badrumsgolvet, kommer bli så snyggt!!

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s