swebyme

Gokväll i stugan!

Igår hade vi en hemlig maskerad med temat sport för S bästa vän Micke. Jag mötte upp med min svåger och Palle eller snarare en karatekid och Amerikansk hockeyspelare…jag gick all-in på tennisspelare. S skulle ju kidnappa Micke till festen helt ovetandes vad som väntade. Både en chockad Micke och vi festdeltagare hade en väldigt trevlig festkväll.

Gänget

Så idag blev det inte många knop tills jag skulle hämts barnen. Fast lyckades ändå med bedriften att tugga på en djungelvrål så hela min tand krasade sönder. Så imorgon blir det akut till tandläkaren, lyckades få en tid. Aldrig mer godis. Det lär kosta en slant att fixa till….suck suck!!

Hoppas din helg varit fin!

J


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: