Julpynt & övervåning…

Hej på er!

Önskar att jag kunde bjuda på en rundvandring i vårt nya hus. Med allt fint julpyssel som finns att dekorera huset med. Men julpysslet är på magasineringen och huset på fabrik det är den bittra sanningen buhuuu. Ska se om jag kan få upp 2 julstjärnor i ”låneradhuset” för att få lite julkänsla iallafall! Så det blir att plocka fram om ett år istället.

  Julkänsla på Tjolöholms slott i söndags ;)..

Försökte få fram lite övervåningsbilder för att få lite känsla. Googlade på övervåning hjältevadshus så tack alla för lånet av bilderna.

 
 Har en tanke hur vår egen designade övervåning ska få ta sin form. Så skynda skynda med markarbetet så ett hus kan levereras v 3….

Det är fortfarande så att vårt hus är ett fantasihus på näthinnan och med alla förseningar är det inte riktigt verkligt att ta på ännu. Tycker nog att man som familj som bygger ett hus ska ta lite lätt på det här med bestämt inflyttningsdatum, det verkar inte existera hos någon husleverantör så kanske det borde tonas ner för att inte bli besviken. Det ska gudarna veta att med 3 barn bo i en kappsäck är en utmaning som heter duga!
J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s