Sentimental status!

Lördag och hänger i lilla köket i låneradhuset och har precis sett ett youtubeklipp när några monterar ett hus ifrån ett gäng lastbilar. Kom på mig själv att bli lite blöt i ögat. Tror det är svårt att sätta sig in i hur mycket känslor det är att bygga ett nytt hus. Eller så är det jag som är som jag är ;)!

  Hemnetknarkar och läser senaste numret av sköna hem….

Tror jag kommer sitta på golvet i vårt nya hus och fulgråta när allt är klart. Den här inte så jätteroliga perioden i lånat boende med 3 barn ger perspektiv på livet. Gula diskhandskarna som förföljer oss i alla lånehus utan diskmaskin. Ska rama in och sätta på väggen i nya köket” just for the memories” ;)!

Ska njuta en stund av vuxentid innan det är dags att fixa varm choklad och bege sig på granjakt med barnen. Vill ha nån fin grankvist att hänga på dörren också och kanske en liten gran att sätta i kruka. 

Kram så hörs vi sen!

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s