swebyme

….är det dags att fixa sista bestyren till sig själv, innan raketerna smäller av imorgon och det skålas för fullt.  Hade önskat en nyår i nya huset förstås med våra vänner.

  Snygga glas att skåla i på Indiska..

Jag ska testa spraytan efter jobbet för att se lite piggare ut. Tänk vad lite färg kan göra. Hoppas på bra resultat. Det var en impulsgrej. Bättre än att ligga och grillas i ett solarie.  Kan man hoppas på en bränna som när vi var i Frankrike i somras…

Hur firar du in det nya året? Lugnt och skönt framför en film, glammig gala eller parmiddag? Allt skulle fungera på mig. I år har vi inte haft en tanke på nyår eftersom man inte känner 100 för livet i en kappsäck i lånat boende och allt som det har burit med sig med husbygget.

Men våra vänner hade styrt upp lite trevligheter som vi hakade på, vi ska laga deluxmiddag tillsammans med våra vänner. Det blir lyxigt bubbel, 3 rätters hemma hos Anna & Palle med Elisabeth & Mattias. 

Fick ett förberedande sms ♥️!

  
Vilka vänner vi har haft i denna soppa med förseningen av husbygget, de har ställt upp när vi bodde i stugan med lån av tvättmaskin och försökt hitta tillfälliga boenden. Älsk på dessa människor ni vet vilka ni är.

Kram på er sköningar och håll tummarna att min nya solbränna blir bra ;)!

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: