swebyme

…av nyårsafton igår gick rysligt snabbt! Väldigt god mat,fina snygga uppklädda vänner och lite dans i Palle & Annas vardagsrum…..

  
 
Nytt år och förhoppningsvis ett hus ståendes på Smörvattnevägen om några veckor. Allt verkar ju ha gått imot vårt husbygge 2015, som inte gick i lås som vi hade trott den där dagen då vi skrev på avrop och allt skulle vara så smidigt. Så låt oss hoppas att vi kan få säga till våra barn som nu levt länge i två tillfälliga hem utan egna rum, närheten till sina kompisar, fritidsaktiviteter och skolor. Att det är snart dags att flytta in och få en ordentlig vardag som fungerar för hela familjen.

Så ha alltid en plan B och lita inte på leveransdatum och lovord om snabb inflytt. Ett par veckor kan man leva med, men en felmarginal på flera månader är absolut inte okej. Det kan alltså gå precis tvärtom vi är ett levande exempel. Och det är väldigt påfrestande för alla.

Så min nyårsönskan: Snälla låt oss få stänga  vår ”egna” ytterdörr ♥️!

Kram

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: