Nytt besked och…

….letande efter barstolar till vår köksö! Har hittat 3 kandidater…

 Lutar åt stora bilden med den lite sammetsaktiga sitsen i mullvadstyg.

Nya beskedet på huset är efter samtal med Hjältevadshus i Göteborg: imorgon utstakning, husgrund vecka 7, hus vecka 8 och inflyttning vecka 13. 

Ja mina vänner kanske har ni redan räknat ut att vi har en husförsening på 18 veckor. Vi hade igentligen inflytt v.48 ifrån början.

Kommunen har sinkat tiden ordentligt med sina många problem med VA och ström. Vi har hört på omvägar med folk som jobbar på Göteborgs kommun att det finns inga resurser, därför har det varit så segt .På deras hemsida med planerade VA anslutningar står det start v.39 slutfört v.50. Så blev det inte! Inte kul att vara i Hjältevads sits just nu, att först vara optimistiskt och sälja in till oss blivande husägare att det ska stå ett hus klart i november på tomt med förhandsbesked att endast bygga ett Hjältevadshus. Och sen blir det såhär. Alla inblandade parter är trötta på det här och vill bara att det ska avslutas med 9 klara villor.

  
Men vi får hålla ut även om det inte är speciellt kul det här,vi har inget val. Vi är hemlösa under mars månad som det ser ut nu :(! Gunsan kommer ju hem 1:e mars och vill ha tillbaka sitt lilla radhus så Hotell får det väl bli med tanke på hur svårt det varit att hitta tillfälligt boende.

Nu blir det filmtajm…

Kram på er!

J


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s