swebyme

Dagens tanke med mörkläggning utav vårt ”master bedroom” där det sover en st S.

 S är lite barnsligt oroad för att ljuset ska sila igenom och väcka honom. Jag vet persienner bör räcka för oss vanligt dödliga. Men inte för någon som vuxit upp i ett rum utan fönster 😉 galen kille jag vet. För mig spelar det mindre roll, jag kan sova varsomhelst efter koliktiden med min dotter. Men en nattlampa måste jag nog ha för ett helt kolsvart rum är inte min melodi. 

Det får bli lite hotellrumskänsla, typ dessa bilder nedan. 2 skenor i taket, stora gardiner. Plus att jag lovat markis på utsidan.

  
Hoppas kunna lösa nåt snyggt som passar snygga boråstapeterna ifrån deras kollektion som påminner om ett linnetyg, love it!

Vi hörs sen mina vänner…

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: