Fredagseftermiddag…

….med samtal ifrån skolan, en dotter med ont i magen hmm det var bara att lämna byrån och hoppa in i bilen mot skolan. Tunga steg in på skolgården när personalen sagt att det var ett par stycken barn som gått hem idag. Huha inte magsjukan som tagit ett kliv in i familjen hoppas jag innerligt. Hellre byter jag till en stor manlig förskylning alla dagar i veckan. Håller tummarna på laktosintoleransen eftersom hon gick ut till bilen dubbelvikt av smärta.  Nu nerbäddad med storytel i öronen,mitt hjärta..

Det var den fredagskvällen men bara att vara på tårna nu♥️.

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s