Chafför!

Hej i stugan, 

Ska precis sätta mig i bilen och hämta hem en 12 åring ifrån Kungälv. Han skulle sovit hos kompisen efter Innebandyträningen idag men skickade ett sms att han fått huvudvärk. Hmm vet inte om det sistnämda är för att han längtar hem till lånehuset och sin galna familj ;)!

Vi åt på på USA Today ikväll efter jag hade tvättat min bil som var mer svart än vit, Mollsan fick väl inte i sig jättemycket,men iallafall lite bättre är hon. Jag tog en Parmasallad som var jättegod och S tog burgaren i vanlig ordning. Det var någon som hade hyrt halva restaurangen så det var fullt hus. Skönt att komma bort ifrån lilla radhuset en sväng.

  Yammie…

Yes, hoppa in i den nystädade och tvättade bilen var det.

Hej så länge..

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s