Planering…

…inför flytt nästa vecka och lite asiatiskt på en restaurang vi hittade här i Sävedalen! Lite pepp på tu man hand med S i rådande situation, vi har blivit allergiska mot flyttar, speciellt med 3 barn. Hade det bara varit jag och S hade det varit mer hanterbart men jag tycker så synd om våra barn som hamnat i detta elände med husbygget ♥️.

 
Restaurang Piccoli såg inte mycket ut till världen när vi klev in men hade väldigt god asiatisk mat.

Vi satt och pratade om att det är nog ingen som förstår  hur det är att leva såhär i en kappsäck (jo säkert de som hamnat i samma sits). Hur kan det ta 6 månader att gräva för vatten och avlopp samt el ?!, vem var projektledaren i denna planering, där mycket gått käpprätt åt skogen med just detta, hur kan man inte veta att det krävs ett mer utbyggt elnät för 9 villor?!. Vad är kommunikationen. Var tvungen att få ur mig lite ilska som bor därinne bland inredning,kärlek och mycket längtan efter ett hem. När ingen vill ta ansvar för rådande situation blir jag bara så matt. Allt vi kan göra nu är att hålla tummarna att vi får ett hus levererat v.10 och kommer in i vårt hus v.15.

Kram på er alla bloggläsare och husbyggare…

J
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s