swebyme

 ….Hjältevadshus gjort i sin marknadsföring nyss: ”Från Hemnetknarkare till husägare på bara 30 veckor”, väldigt bra ändring eftersom den kunde kännas lite orealistisk innan med tanke på alla storkommuner som inte fungerar felfritt.

Så istället för 20-25 veckor när vi hoppade på vårt projekt ligger det numera 30 veckor, fast vi är uppe i 43 veckor nu och kommer landa på 50-51 veckor, så nästan ett år pga av allt strul på vår resa. Så det är klart att vi inte känner oss jättepositiva med informationen vi fått ifrån början. Men när jag läser andra bloggar om deras resa känns den inte lika kantig som vår och det har fungerat snabbt och smidigt. Så vi verkar ha råkat ut för den ultimata oturen där det inte fungerat, ungefär som ett måndagsexemplar i att bygga hus……

Sweet!

J

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: