Tea time & Elefantöra..

Godkväll i stugan…

Gått igenom missade avsnitt av När & Fjärran, och fick mitt temys i lånehuset. Gjorde även en reflektion att det ligger väldigt många nya fina villor till salu ute på hemnet i vårt avlånga land, gissar att alla inte är folk som bara bygger och säljer. Förstår om folk skiljer sig under denna byggresa faktiskt, det gör jag. Det är en riktig prövning för förhållandet att bygga hus, vi biter ihop S och jag in i det sista, vi bara måste. I bagaget har vi packat våra väskor i 3 år innan för att till slut få ihop alla mammor, pappor, ex, barn osv. Men det är nog det bästa vi kan göra, flytta in i ett nytt hus jag,S och barnen ♥️.
Köpte tulpaner på vägen hem, ååå vad jag älskar att köpa färska blommor, tulpaner är mina favoriter…

 

Levande växter i kruka ska inhandlas, såg att Plantagen har bra priser på Elefantöra nu. Så tänkte pallra mig dit imorgon.

   Min farmor hade elefantöra hemma, och när jag såg växten hemma hos min vän Anna insåg jag att den verkligen hör hemma i nya huset.

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s