Tea Time…

Hej på er,

Idag är jag riktigt sugen på film, nybakta varma scones med ost eller philadelpia och mitt favoritte. Såg att tehusetjava.se hade bra priser på detta annars dyra te. Jag brukar passa på att köpa när jag varit i Frankrike. Bästa tesmakerna är absolut Anastasia eller Prince Vladimir enligt mig. Och burkarna får gärna stå framme i köket…….

tea2

Vi hörs lite senare sköningar…

J

 

Annonser

2 reaktioner på ”Tea Time…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s