swebyme

Hej och håååå, vi gör vår tredje flytt på lite mer än ett halvår. Vilket gör att jag inte riktigt hunnit lägga ut allt fint jag har att visa dig. Men lovar att det kommer snart snart ♥️.

Det som ger mig mer energi är en känsla om att våren tittar fram litegrann med sina solstrålar. När vi körde cyklar till Gunnilse idag såg allt ut som våren.

Någon mer än jag som är sugen på att fylla upp krukor och göra vårfint!?. Vet inte hur det kommer se ut i grushögen vi kommer landa i snart. Men ett par snygga krukor bör få komma upp om jag får bestämma.

  Bildkälla: Pinterest

När jag och mina föräldrar tog en sväng upp till tomten idag, ringde det ifrån Hjältevadshus. Vi fick meddelande om att det kommer en husleverans vecka 12. Och när jag frågade om garderober som är uppsatta i vårt sovrum, så verkade det inte vara några problem för snickaren att ta bort dessa. Vi vill ju att det tapetseras i hela sovrummet, inte bara runt om dessa. Det var en miss vi gjorde, trodde inte att det ingick garderober till sovrummet. Men nu går det ju att lösa HURRA!

Nu ska jag till min syster och ställa några saker. Samt passar på att tvätta allt det sista i deras Brf tvättstuga som ingen verkar använda, eftersom det finns tvättpelare i deras lägenheter.

Sen blir det hem och softa innan vi har 2 kvällar att tömma radhuset på våra tillhörigheter.

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: