swebyme

….det är ju ändå måndag, Alicia Vikander fick en Oscar inatt och vi är igång med att flytta,städa samt jobba heltid :). Läste ett par rader ifrån Olof Röhlanders morgonpepp som kommer till min mail varje måndag. (gjorde ett urklipp nedan). Såg mig själv väldigt mycket i den texten och ska nu i allt bygg,flyttkaos tänka på det JAG vill, och göra verklighet av det. Tack Olof. det finns ingenting att förlora.

”Den insikt som gav det hårdaste slaget i magen var den begynnande bristen på självrespekt. Jag såg mig som ett blivande avskräckande exempel. En människa med alla möjligheter men som på sin höjd höll på att bli en bortslösad talang” Olof Röhlander.

Jag har absolut självrespekt, självkänsla och bra självförtroende, men behöver nog lite pepp för att få tillbaka energin som gått förlorad under detta år vi väntat hus och saknat egen ytterdörr. Många vi träffar förstår inte hur vi orkat. Kanske bor det fler superkrafter inom mig än många andra. Måste använda detta till nåt vettigt. Hej vår och sommar 2016!!

moving-on-quotes-151

Leverans v.12, Äntligen ska vårt hus få komma till en fantastisk fin plats! Vi ska kolla upp det här med att fylla upp tomten när huset kommit på plats, för vi har 3 meter på baksidan som skulle behöva jämnas ut en del.

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: