Grått tak och hängrännor…

….är ett tillval vi är så nöjda med. Visserligen bara ett tak men man blir lite lätt knasig när man har möjlighet att välja vid ett husbygge. Om vi nu köpt ett ”färdigt” äldre hus då hade knappast det varit nåt viktigt mer än att taket var helt :).

   
   
Vi satt förra våren och myste i solen hos S familj i Ljungskile, ett riktigt skönt altanhäng i solen hade vi och blickade ut på den relativt nybyggda villagatan där vi satt. Tvärs över gatan såg vi ett hus med ljusgrått tak. Vi mailade genast Hjältevadshus och bad om att göra en korrigering ifrån det svarta vi hade valt till det gråa. Tror det flesta på vår gata valt svart tak, får se om någon mer än vi valt grått eller röda takpannor.

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s