Godmorgon Fredag..

…och hej på er..

IMG_3672

Hoppas din fredagsmorgon startade bra, jag var uppe på tomten IGEN och kollade läget igår. Nu har vår granne nästan fått sin grund klar och jag blev så glad när jag såg placeringen, att vi lyckades flytta vårt hus så mycket som möjligt åt en sida i samråd med hussäljaren, och sedan vrida upp huset mot hur det var ritat ifrån början. Nu ser man hur det kommer se ut på ett ungefär och det var positivt.

Detta ger vårt hus väldigt många meter gräsmatta på ena sidan plus att vi kommer ha sol hela dagen och kvällen på vår altan Yeah för det! Skönt också att det blir luft och inte lika trångt imellan våra 2 grannar som de husen som redan står klara på vår gata.

Helgen väntar, ska bara softa efter denna flyttveckan som varit. Imorgon är vi inbjudna till lite folk i Gunnilse, bäst att börja mingla runt för att ha lite koll på¨vårt nya Hood.

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s