När kroppen säger ifrån…

Godmorgon !

Fredag och borde ha en sådär skön känsla i kroppen, men nej den är inte så skön. Imorse sa den ifrån, höll på att försova oss men hann precis till jobbet med rufsig frisyr, galet. Känner att glada positiva mig var raka motsatsen, känner inte riktigt igen mig själv.

Hoppas det ger sig, försöker plocka upp alla delar av mig själv till en människa och jobba på för att sedan piffa till mig till kvällens AW med byrån.

Helt otroligt att vi snart överlevt 8 månader av tillfälligt boende, fast jag gärna hade vräckt ur mig varenda svordom jag har i kroppen över detta försenade bygge låter jag bli. Det som har skett har skett och de som gjort fel i denna process vet nog om det ändå.

Till alla nära och kära som fått stå ut med att inte se oss så mycket sista halvåret, det blir bättre. Ni är så välkomna hem till oss sen, och kommer bli inbjudna på diverse mingel och middagar eftersom vi antagligen inte kommer lämna vårt nya hus på ett tag……

Ska sitta redo med termos,fika och fulgråta en skvätt när huset levereras ♥

Tack Steven för frukostmackan, behövde denna lapp imorse….


J

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s