Snart helg…

Snart helg och ett gott loungehäng med min kollega väntar  innan jag beger mig för att möta min S på Scandic Opalen. Sen har jag och en vän styrt upp en liten hemlig date innan bion jag och S ska på. Kan inte säga var eller med vilka om någon viss person får för sig att läsa detta inlägg.

Helt enkel en mysig fredag och vi är lyckliga för att grunden kom på plats :)!

scandic-opalen-centrum-goteborg-4

Scandic Opalen Göteborg.

Vi hörs lite senare, keep up the good work sköningar!

J

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s