Energin på…

….sluttampen är lite slut, men jag är fortfarande positiva mig så gott det går. S hanterar nog denna byggresa bättre än mig. Iallafall emotionellt kämpar jag mig igenom dagarna. Så länge jag har mitt ekorrhjul i vardagen med jobb och rutiner fungerar jag. Men som idag när Molly var dålig pga av sin laktosintolerans och jag var tvungen att köra en vabdag så känner man att kroppen och knoppen inte riktigt är med på samma sätt som innan hela husprojektet. 

Men jag vet det är nära nu, och vi ska göra göra slut med den släpande ryggsäcken och livet utan en trygg hemmabas för alltid, tror hela familjen känner likadant. Nu ska vi ha något alla så lyxigt kallar hem. Det ger mig en tankeställning till alla som faktiskt inte har detta. Jag kommer för evigt vara tacksam för vårt hus och för att slippa leva på ständig jakt efter att hitta nytt boende.

Nog om alla tankar….

Såg en fiffig DIY på Pinterest!

  
Köp en billig 99:- lampa på tex Ikea och doppa den i betong, voila och du har en snygg lampa ♥️….

Nu släcker vi lampan och säger godnatt mina vänner!

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s