swebyme

….hos Jotun.se…

Väldigt bra sida, här kan man välja att antingen lägga färg på sitt egna hus genom att ladda upp en bild. Jag tyckte väl att färgen inte riktigt gjorde sig rätt på min egna bild så jag valde ett exempelhus istället och ändrade takfärgen till grå.

  


KULÖRVÄLJAREN hittar du här!

Det är riktigt svårt att välja sin husfärg, det ska vara en färg som håller i längden. Som vi inte tröttnar på osv. Så väldigt bra att du får kulörnamn och färgkod du kan ta med dig till butiken och se färgen på riktigt.

Ett tips är också att ringa stadsbyggnadskontoret som har hand om ditt bygglov och fråga gällande vilka färger som är ok att använda. I vårt bygglov står det vitt hus grått tak. Men vi har ändrat oss lite ifrån ursprungsfärgen. Vårt stadsbyggnadskontor i Göteborg kollade på detaljplanen och vi får välja vilken färg vi vill.

Tack Jotun det var ett bra och mycket enkelt program att använda.

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: