Gokväll…

….i stugan.

Vi ligger på soffan och fortsätter att kolla in sommar med Ernst. Väl värda efter ha skruvat upp förvaring i hallen. 2 av barnens plåster gick åt när jag skruvade. Lite blodvite får man stå ut med i ett nybygge där mycket ska lösas.


Ska visa dig imorgon resultatet av förvaringen so long, lite dåligt fotoljus nu på kvällen ställer till det. 

S mäter och jag håller i observera”min” skruvdragare redo för att skruva upp det mesta. Det är lite så jag fungerar, vänta inte på att någon annan gör jobbet åt dig.

Nu kanske jag får massor av hatkommentarer men jag skulle aldrig vänta på att S ska sätta upp saker eller vara den som fixar allt. Vill man få nåt gjort är det skönt att själv vara ”bäste dräng”. Nu kör vi bästa lösningen och fixar tillsammans, men jag är inte rädd för att fixa saker själv. Våga fråga och våga lära dig :)! Det är så jag gjort genom åren frågat och lärt mig både tapetsera, småsnickra och klä om möbler. 

Bläddrar samtidigt i lite kokböcker efter lite inspo i vår matlagning….


En annan sak som är jippi idag är att lillsnoffsan fick beviljat skoltaxi, så nu väntar vi bara med spänning att även Ras. får detta. Tänk så många år jag roddat för att få ihop vardagen när barnen går skolan i en annan stadsdel. Nu äntligen har jag lite karma på min sida ♥️.

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s