När tiden står…

….stilla!

Även bloggen blir lite lidande när solen och sjön där vi nu bor är fantastisk. Lite dåligt samvete eftersom jag älskar att skriva och ge er inspo varje dag. Men ibland är det skönt att stanna upp. Barnen älskar att springa ner några få meter och hoppa i den glittrande spegelblanka sjön och det gör mig lycklig.

Det är sommar, projekten ligger på is denna vecka förutom utemöblerna jag nästan målat klart. Vi njuter av livet och läget vi valt. Nyper mig i armen trots alla förseningar och kaos med 3 barn utan rum just nu ♥️.

En svensk känd arkitekt sa ”du kan förändra,måla om och bygga till ett hus, men läget kan du aldrig ändra på, så välj tomt och läge med omsorg”. Och dessa visdomsord stämmer, vi har en hel del att fixa med kommande veckor då vår övervåning byggs men just nu njuter vi av en bra början på sommaren. Så ett tips känn lite extra på tomter ni kikar på, om det går lägg lite extra krut på läget det är så värt det.


Lyckligt barn 1 av 3!

En grusig ny villagata vid sjön, vad mer behövs. Blir kul att filma nästa år då ser det nog lite grönare ut.

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s