Godnatt Sverige…


En nationaldag till ända, imorgon blir det nya utmaningar på byrån och en kortvecka på 4 arbetsdagar. 


Lite egentid med ost,jordgubbar & te!Godnatt ifrån mig ♥️.

J

Annonser

2 reaktioner på ”Godnatt Sverige…

  1. Hej, är glad över att ha hittat din blogg då vi är en av dem som kommer bygga hus vid smörvattnet och kanske bo där redan nästa sommar. Skulle dock önska mig fler bilder på tomten och hur det såg ut när ni fick tillträde. Har man möjlighet att påverka vart de fyller upp osv.
    Ni verkar ha fått ett guldläge alldeles ovanför sjön. Jag följer vad du skriver med en stor längtande klump i magen.

    Gilla

    1. Hej Carola, Vad roligt att ni bygger hus på en väldigt fin plats :)! Ni får dock själva ta ansvar själva för att fylla upp tomten, kontakta någon för massor av fylle. De fyller bara upp en liten del runt huset. Vi hade ett stort slutande hål där vi skulle ha gräsmattan. Vi fick kontakt med De som grävt nya gråbovägen och betalade för att de skulle köra upp säkert 20 lastbilar med fylle. Det går åt mer än man tror galet. Sedan betalade vi de som gjorde mark och grund extra för att platta ut fyllet. Vet inte hur era tomter kommer se ut men överlag är de flesta tomter i Gunnilse sluttningstomter. Men försök att kommunicera med de som gör markarbetet om detta och försök få tag på fylle. Det är inte själva fyllet som kostar det är att få bra pris på lastbilar som kör upp de är oftast transporten som kostar. Förstår din längtan vi skulle flyttat in november 2015 men fick nycklar 28 april 2016, men förhoppningsvis blir det lättare med VA för er del har jag hört, men ta alla datum med en nypa salt för att slippa bli besviken ♥️. Ds ska nog finnas bilder som jag kan lägga ut.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s