Övervåning 2.0

Hej!

Har fått lite frågor om övervåningen hur vi löser den. Vi har tagit ursprungsritningen och modifierat om den lite. Eftersom vi måste ha 3 stora barn/tonårsrum behöll vi dessa. Sedan bytte vi plats på badrummet och klädvårdsutrymme nr 2. Vi gör ett litet gästrum inne vid fönstret och kör badrum närmast trappan. Känns skönt att kunna ha ett gästrum/kontor/atalje’. Badrummet blir i lite kul vinkel vilket gör att vi antagligen stoppar in ett hörnbadkar där. 


J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s