swebyme

En dag imorgon..

Känner av en stor dos av annorlunda träningsvärk. Tror att i min vanliga träning finns det muskler som kanske inte används på riktigt samma sätt som när man målar hus. Att springa upp och ner på en stege 6-7 meter upp gör sitt i ett gäng dagar. Men fint blir det!

Avslutade kvällen med en långpromenad efter middagen. Gick runt sjön och upp till villaetapp 2. Kul att bara kolla vad som hänt sedan sist och få tycka till om andras val både diss och hiss.

Ett tips jag hört från mäklare samt min tandläkare som är insatt i fastighetsbranschen är att är du osäker på kulör på ditt hus, välj vitt! För skulle du behöva sälja någon gång är det vitt som säljer bäst och höjer värdet på ditt hus. Annars ha en 10-års plan att bo kvar så du hinner byta kulör sedan ;). Jag vet att det kanske inte är den gladaste färgen på vår planet men den är tidlös!

Finns några som valt att måla sitt hus gult, det är en av mina favoritfärger igentligen så friskt vågat, ni är coola! Jag själv hade nog bara sträckt mig till en gul dörr som den stilnörd jag är (har gjort vissa dundermissar genom åren och lärt mig vad som är gångbart för min del). Älskar alla pastellgula gatuhus på Österlen, kärlek alltså.

Bilder Expressen, Pinterest, Almoge.se

Nix dags att släcka lampan och lyssna på en ljudbok innan denna tröttmössa somnar.

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: