swebyme

Hej där!

Söndag och lite regnväder idag, ska tydligen bli lite bättre nu på eftermiddagen.  Men det gör inte så mycket, har ju fått en smsavi att Kalklitirfärgen kommit så ska åka och hämta den på väg till Stenungsund.

Vi fick som sagt även ett spontant infall att ta en bilsemester i år igen till Kroatien. Några vänner till oss hänger med så det kommer bli super. Vi jobbar med huset hela denna veckan också, så sticker vi på lördag.

Uglijan en ny ö för oss utanför Zadar i Kroatien

Förra året hade vi lite mer bråttom och kunde inte stanna lika länge eftersom vi skulle lämna barnen till deras andra föräldrar. Men i år kan vi ta det lite piano. Alltid spännande att upptäcka nya platser och Uglijan som ön heter ligger väldigt nära mysiga staden Zadar.

Dags att hoppa i jeansen och hämta färgen tjohooo.

Njut av dagen så hörs vi sedan.

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: