swebyme

…för vad hösten har att erbjuda!

Startade denna dag väldigt mysigt hemma i mitt barndomshem i Stenungsund. Det är såklart väldigt skönt att få ha båda sina föräldrar i god hälsa och att de bor kvar i huset där jag är uppväxt och fortfarande håller ihop efter så många år. Det känns mer ovanligt än vanligt idag. Jag är evigt tacksam, för jag vet att många har inte längre sina föräldrar i livet eller sitt föräldrahem på samma sätt som jag och min syster. Livet har aldrig några garantier därför tar jag inget för givet. 

Cozy corner hos mina föräldrar..

Klockan är faktiskt rätt mycket nu och jag är uppe och tittar på Felix Herngren möter Ingvar Kamprad. Jag har sett några dokumentärer om Ikeas skapare men måste nog säga att jag gillar denna skarpt. Några tårar kom också i vanlig ordning. 

Har fått iordning på de flesta papper nu för mig själv och höstens startskott på mitt nya arbetsliv. Har en del bollar ute i rullning nu så väntar med spänning, samt ser fram emot mitt projekt med Lee som startar nu i veckan Woop Woop. 

Hittade ett gäng inredningstidningar med höst och julfix..

Alltså sura flygande tefat är min melodi…

Godnatt på er och håll tummarna att teknik och IT är med mig denna veckan. 

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: