swebyme

Hej i regnet…

Hade en härlig brunch/lunch igår för att fira min mormor med min moster, morbror, syster, mamma, pappa och mina kusiner. Trots vädret så var det mysigt att sitta inne på Salt & Sill på Klädesholmen och äta gott (läs typ världens godaste fisk, sådär perfekt tillagad som bara faller isär på rätt sätt) och skratta tillsammans med alla….

Grått och regnigt på utsidan men härligare atmosfär inomhus 😉


Bestämde mig för att sova över hos mamma och pappa för att hinna snicksnacka lite mer, så nu ska jag strax gå ner till min mammas ”hotellfrukost” som är framdukad. 

Hoppas ni haft en fin helg och njuter av en söndag på gång…

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: