Torsdagsfavorit…

Hej och godnattläge..

Min torsdag gick alldeles för fort, och nu är det verkligen dags att stänga ögonlocken.

Fina favoritstället fick sig ett besök idag, Returhuset i Gamlestaden är en liten mysig oas som jag skrivit om tidigare. Eftersom återvinningsstationen ligger i närheten finns även secondhand och byggmaterial här.

Här arbetar människor som vill tillbaka till arbetslivet, jättebra ide’ och alla som arbetar där är jättegulliga och börjar numera komma ihåg mig när jag handlar en kaffe. Väldigt bra fotoställe också ;). Tur att jag och S hittade detta ställe när vi var på en av våra många rundor för att slänga saker efter husbygget. Idag fotograferade jag även ett gäng kollegor som var ute och åt lunch här. Småpratade lite om att detta ställe bara är så kreativt annorlunda och mysigt, så all cred till den som varit projektledare för detta.


Och till mitt lilla avslöjande, vad gör jag och Lee igentligen?!. Jo tekniken fungerade idag check på den. Men lite ovana att prata i radio, och vilket röstläge som passar att lägga sig på för att det inte ska bli för snabbt eller för långsamt. Det var vårt huvudbry idag. Så närmsta dagarna blir skarpt läge och då bara kör vi vårt intro. Vi kommer alltså sända en ny färsk podcast. Känns både skrämmande och superkul på samma gång. Lovar att dela med mig till dig/er när den släpps om några dagar. Men man ska ha tänket kan andra så kan jag.

Jo fick ju faktiskt tag i en sak i möbelväg när jag var på Återbruket/Returhuset. En sådan där perfekt klädbetjänt som jag letat efter. Så ska bara spreja den i annan kulör så ska den få flytta i i sovrummet.

Så bra, slipper S slänga kläder på sängen 😉

Nu verkligen dags att släcka ner, koppla ur mig från omvärlden, har en intervju imorgon.

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s