swebyme

Hej på er,

Det var en upptagen dag med firande av en sambo som fyllde fyrtiotvå, och söndag innebär också att mina barn kommer tillbaka efter pappaveckan.

Mysigt att fira honom med en söndagsbrunch, och paket. Var uppe med tuppen för att hinna träna och fixa allt. Kocken fick dock själv fixa sina ägg och bacon ;)…

En av presenterna var en tjänst åt S, han blev ju så felklippt i början på sin semester helt galet kortsnaggat. Vi träffade paret som har Hair frisörsalong i Angered på våra vänners sommarfest. S berättade om sin lilla hårmiss och visade varför han hade kepsen på sig och lovade Tina att boka in sig nästa gång. 

Nu drar han ju sig alltid för att prata i telefon så jag ringde upp Hair och pratade med supernajsiga Tina & Said och på tisdag kommer han bli så snygg i håret igen. Då kan han stå i köket med ny frisyr och sin andra födelsedagspresent (läs fritös) och rodda min födelsedag. Jag har en enda önskan gällande mat på torsdagkväll Moules Frites ;). Mer krävs inte!


Nu sitter jag äntligen ner och ser på dokumentären om ett DJ-par och Coachella. Har haft sikte på att försöka hinna se den och nu blev det av. Vi har också hunnit ändra om lite härhemma, men det saknas en fotölj och en fluffig matta samt att alla tavlor ska upp på väggen bakom soffan. Ska visa er i dagarna. Så bra det var att sätta igen väggen till hallen, bästa lösningen för att få ett mysigt vardagsrum.

Imorgon väntar en to-do-lista som heter duga..

Ta hand om er och snart godnatt söndag…

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: