swebyme

Hej förmiddag..

Bockat av träning, piggare ben och känner att skam den som ger sig. Borde anmäla mig till något lopp eller annat för att öka motivationen lite till…

Idag för ett års sedan föddes en liten Stella av min Hanna, och jag måste säga att detta hänger långt inne på mitt samvete, när man inte kan se vissa nära och kära så ofta som man vill igentligen. Så idag ska vi äntligen ses och fira lilla Stella. Det blir en bra onsdag det känner jag på mig. 

Lee och jag har ju möte om 30 minuter så passar på att ta en kaffe i solen. 


Igår blottade jag mig själv och Sverige med vår nya podd. Har fått ett par roliga samtal om detta. Huuu man vet ju aldrig hur sådana saker ska tas emot av omgivningen. Ser ju att det är över förväntan av lyssnare, nästan så jag rodnar lite lätt. Man kan inte göra alla till lags men vi slänger oss ut där för att det är förbaskat kul.

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: