swebyme

…vän!

Bild lånad ifrån Pinterest…

Det har varit fullt hus härhemma som alla varannan barnhelger med våra barn och Mollsans gulliga kompis som sov över. Borrat upp klädstänger i klädkammaren (ska visa hur det blir när allt är klart).

Har även avverkat en Innebandy kickoff och gråtit några tårar, när klubben och andra klubbar runt om i landet samlat in 70.000 till en lagkamrat som fått leukemi. Strongt av hans föräldrar att ta emot checken med gråten i halsen av tacksamhet. Önskar så att denna sjukdom inte fanns, den har tagit några av mina nära ifrån oss. Det är bra att stanna upp ibland.

Det kallas väl en helg i livet där man har sitt lilla uppdrag som mamma, sambo och människa. 

Får visa dig/er imorgon men jag gjorde 3 secondhandfynd idag yeah…, en korg till nya badrummet och 2 tavlor till vår tavelvägg ovanför soffan som jag tänkte ta tag i. Därav bilden ovan. Nu står alla tavlor lutade mot väggen och väntar på sin plats. 

Mitt Instagram strulade till ikväll, och det såg ut som ingen av mina vänner var mina vänner, fast de låg i vänlistan. Skickade till supporten att det verkade vara något galet. Har även loggat ut och in igen. Nu ser det lite bättre ut men väldigt märkligt. Bytt lösenord ifall jag var på väg att bli hackad. 

Vi hörs imorgon…

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: