swebyme

Hej och snart godnatt…

Vilken dag det blev på många vis. Först lite möten, sedan lunch med finaste Annica på bästa stället bakom Palacehuset. För att senare avsluta med att tacka ja till ett nytt spännande jobb och samtidigt ha möjligheten att starta upp ett litet bolag med Lee i allt vi gör och har på gång med podd och blogg. 

Mötte senare på eftermiddagen spontant upp Lena min gamla kollega (som också fått nytt jobb Yeaaaah) och Tomas som snart lämnar Sverige (för USA och kärleken) på Hotel Post.

Vill inpirera, inget i livet kommer gratis till dig, hoppas innerligt att människor i min närhet och även andra sköningar inser att kan jag så kan fler, men man måste våga tro på sig själv. Lite som att våga hoppa fallskärm. Jag vill aldrig utmåla mig själv på tex. Instagram -typ titta vad duktig jag är som fått nytt jobb, nej jag vill förmedla att allt går att genomföra med lite mod och en vilja att våga förändra sitt tex. arbetsliv. Du har kommandot över ditt liv, det har ingen annan än just du. Och var alltid ödmjuk inför livet.

Jag har haft en tanke och en målbild vad jag vill göra och i allt jag gjort, vad jag vill åstadkomma senaste året sedan jag lämnade en större byrå. Jag har kämpat, vågat även om jag varit alldeles själv och utlämnad i varje stund till att marknadsföra just bara den jag är och vad jag kan. Det tog 1 år att komma hit men så värt det.

Kanske scrollar du förbi denna lååååånga text. Men kanske kan jag inspirera just bara en person, det räcker.

Nu ska fröken sova, fick ställa in en intervju imorgon som var spännande har tackat nej till flera arbeten, men jag har ju med min magkänsla valt rätt nu. 

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: