I soffbordstankar…

….och det lutar åt ett enkelt betongbord..


Problemet är bara att det jag hittade på nätet är låååååång beställningstid på 12/12, så funderar på om jag ska hitta underredet på blocket och själv fixa skivan. Kan hända att det får bli så. Tänkte jag skulle slippa fixa själv men så blir det nog inte :).

Får plöja av blocket sedan, tar mig ut på en pw i naturen runt huset först, för sedan kommer alla barn ifrån sina andra föräldrar.

Hoppas ni fick en fin helg, lördagen igår var ju så fin och solig. Vi letade först efter loungemöbler som skulle passa in på vår nedre altandel, men hittade inte riktigt en hörnsoffa som höll måtten och då menar jag storleken. Så kanske får vi köra en trea, fyra och en fotölj. 

Är verkligen nöjd med denna veckan, nya höstskor, nytt jobb och har fått se många nära och kära. Har en till fin vän som jag gärna vill se, men inte hann med så hoppas kunna få en glimt av henne i veckan som kommer, för idag blev lite för stressigt att få ihop en mysig stund.

Perfekt allroundsko till hösten..

Har en mysig lya jag ska visa dig sedan…

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s