Höstsöndag..

Hej mina vänner,

En helg med barn eller läs Molly eftersom tonåringen reder sig lite mer på egen hand. Det är då bloggen får komma lite i efterhand när man helt plötsligt får en fotointresserad dotter. 

Jag slängde med min systemkamera som hängt i hallen och varit lite bortglömd när vi tog en lååååång höstpromenad jag och Molly idag. För ibland blir det enklare med mobilkameran som inte tar så mycket plats.

Molly älskar att bli fotad men idag frågade hon om hon fick prova och sedan efter lite enkel fotoutbildning ifrån mig var hon helt såld. 

Får se om jag får se min kamera i fortsättningen..
Får mycket mer tid med Molly eftersom en tonåring inte riktigt är lika på hugget att hänga med mig på samma sätt nuförtiden. Men har planerat in ett mysigt ställe och biobesök nästa vecka med honom på egen hand. 

Ska redigera en hög med bilder Molly tog och skicka in för framkallning, kul hoppas att intresset hänger i.

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s