Börjar få grepp..

….om nya jobbet, Yeah!!

Förra veckan var mer en dimma, denna veckan börjar det klarna lite. Att få lära sig en helt ny bransch är riktigt kul. Men ni får ha lite tålamod med inläggen här, eftersom min högsta prioritet ligger nu på att installera mig bland nya kollegor och rutiner och därför är rätt trött när jag kommer hem.

Tog en springrunda när solen faktiskt lyste, sedan kom ett ösregn och en riktig ”dunderåska” så jag fick dra ut kontakterna till datorerna. 

Lite kyligt i blåsten så mössa på…

Och vet ni vad, badkaret har kommit till det nya badrummet, stod i valet och kvalet med vitt eller svart. Men såklart det blev…

Svart med vitt inuti…

Jag gillar att se saker växa fram, som det här badrummet. Jag tror detta blir ännu ännu lite vassare än badrummet på bottenplan ( fast jag är såklart väldigt nöjd med valen där också). En rund spegel till handfatsdelen är jag på jakt efter, kan nog bli en stor rund med tanke på takhöjden. 

Idag är det poddinspelning med Lee och hoppas innerligt att åskan försvinner inför sändning. Håll tummarna!

Nu ska jag passa på att njuta av en kopp te och lite tv-program jag missat en stund..

Hoppas er tisdag höll måttet och snart hörs vi igen.

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s