swebyme

Godmorgon på er!

Släppte in Rörmokaren tidigt för att få allt installerat i nya badrummet. Som jag skurade igår ändå är det fortfarande något dammigt. Får ta ett varv till innan det är dags för piffet.

Sedan passade jag på att ta en lång pw nu när jag ändå kom upp så väldans tidigt. Tror jag verkligen hittat träningsrutiner som fungerar för mig. För det är viktigt att träna för sig själv inte för någon annan eller träningshets på tex. Instagram. 


Så efter träning och dusch ska jag fortsätta mysa en stund med mitt te och min tidning. God söndagsfrukost väntar. Ska bli så spännande att gå upp i nya badrummet och spola i kranarna sedan. 

Bästa stunden…

Skulle igentligen visat taklampa jag fixade till övervåningen men ska göra några justeringar med längden på sladdarna så håller lite på den. Men visar fyndet till en av mina elefantväxter jag gjorde på jysk för ynka 39:-….

Ska klura ut någon snygg placering…

Nu kurrar magen så frukost är ett måste…

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: