Ibland…

…sker allting samtidigt!

Hoppas du mår fint och imorgon är det ju redan torsdag. Och torsdagar för mig innebär att ett poddavsnitt ska förberedas på onsdagen, alltså idag. För att sedan läggas ut i god tid så ni kan lyssna. Jag har också ett nytt jobb, bloggen och två kiddos som kräver sitt. Därför kan blogginläggen bli lite lätt svajande jämna veckor ;).

Men tro inte att jag går av på mitten, fuskigt nog har jag lyckats få ngn. superkraft. Jag har tänkt många gånger att det har krävts mindre för att gå in i den där berömda väggen, men tror och hoppas att jag är rätt bra att få mina andaspauser som gör att jag fungerar. Hade jag kunnat ge av min kraft till er som kämpar er tillbaka efter en utbrändhet, hade jag gjort det igår. 

Crazy days, crazy me..

Idag fick jag ge ett trevligt besked till dottern som blivit antagen till Cheerleading efter att hon väntat på detta i 1 1/2 år. Att få ringa och meddela positivt besked på hennes största och enda önskan, var helt magiskt! Tur att mina föräldrar kunde hoppa in och köra henne till första träningen i Frölunda på Lördag. Själv ska jag till Mariestad på Rasmus Innebandycup. Kloning här är dessvärre omöjlig.

Min fina läsuggla..

Det är några som mejlat och frågat varför inte trettonåringen är med på bild, om han inte bor här lika ofta, men jo det gör han. Jag önskar jag kunde få lägga upp fler bilder på Ras. Men han är tonåring och det uppskattas inte alltid det här med bilder och en cheesyyyy text!

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s