swebyme

Hej där!

Sitter och soffmyser i väntan på att få lite ”datatid” efter sonen. Vi har en st podd som ska ut. Jag vet den är sen, men det är väl också mänskligt att livet som sker här och nu, går före det man gör vid sidan om. Så håll ut ni som lyssnar den är på G och kanske kan du lyssna inatt om du inte kan sova eller imorgon tidigt på väg till något :).

Denna dag började med ett labbesök och toppsad dotter. Ingen halsfluss men förskylningsblåsor på tungan och i svalget så vi fick en självlysande vätska som ska sköljas runt i munnen. Nu är jag trött på sjukdom. 

Fick sedan efter jobbet ta med mig sonen för att leta höst/vinterjacka. Vi har fred just nu, skönt. Man vet aldrig när ett tonårsutbrott dyker upp så passar på att vara sådär mysig inombords när det väl händer.

Deluxe på tillvaron en liten stund, så skönt att han hittade jackan han hade span på. Check på den!

Imorgon redan fredag….

Tänkte jag skulle hinna med att sätta upp lite saker på väggarna och verkligen få bort alla verktyg som fortfarande står kvar efter att badrummet uppe blev klart. Om Molly är frisk så hon kan gå på Cheerleadingpasset på lördag hoppas jag vi kan slinka förbi loppis/secondhandbutiken på vägen hem. 

Nu är datorn ledig, så snart kanske podden är ute.

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: