swebyme

Så skönt att gå på lite helgledighet även om det ev. blir en tidig cheerleadingträning vi ska upp till. Vi får se status på fröken imorgon. Annars åker vi raka vägen till 2 loppis/secondhandbutiker i jakt på lite inredning och installationer jag tänkt göra.

Har krupit ner i nytvättade sängkläder i linne, finns det något bättre att sova i?!?! Tror inte det!! Tänker att jag ska beställa till barnen också. Numera finns det ju helt ok priser på både HM, Åhléns, ellos och jotex.

J


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: