Klart…

Hej där,

Long time och inget inlägg, ingen panik jag har inte slutat blogga utan bara försökt hinna med livet lite. 

Rensar ut härhemma. Och så puffar och piffar jag för att få ihop ett snart klart hem. Jag har ju mitt bloggande mer som ett väldigt kul extraknäck och då kan det ibland hända att det dyker upp en lucka som det gjorde nu. Hoppas ni har lite tålamod då bloggen inte är mitt heltidsarbete. 

Jag gillar ju att ha kollegor runt omkring mig. Kanske hade det fungerat att blogga på heltid om jag hade suttit ihop med ett gäng bloggare på typ ett kontorshotell. Kanske ett beslut för framtiden. Men tills dess har jag ju fått ett väldigt kul jobb med fina nya kollegor så det får bli denna kombon helt enkelt. 

Fick efter träning och en rajd med ärenden igår lördag med mig 2 tonåringar och en 9-åring på min ickebarnhelg. Kul att de vill hänga här :). 
Gjorde iordning badrummet uppe och har nu endast en flytt av smink och toalettartiklar kvar.

Finns det en skönare känsla när allt är i ordning och städat..

Nu står jag och röjer garderoben, ge bort eller spara?!. Ska försöka plocka bort fina plagg som jag ändå inte använder. De ligger bara längst ner i lådan till ingen nytta. Kanske någon annan kan bli glad istället.

Har lite att göra men vi kanske hörs sen för jag har lite kul att visa eller så blir det ett längre inlägg imorgon…

Hoppas ni haft en fin höstmysig helg!

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s