swebyme

…vill man bara hem, väntan på ett flyg på en flygplats är alltid så förbaskat evighets lång :)…

Kan ju längta halvt ihjäl sig när man är på hemfärd..
Hemresan gick fint och väska fanns med, jag är alltid lika orolig, har man någon gång blivit av med sin väska så vet man känslan. Hemkomsten började bra med inget vatten i kranen hemma. Tänk vad det betyder allt att ha rinnande rent vatten.
Halva Göteborg utan vatten på grund av en jättestor vattenläcka. I 6 timmar har vi nu varit torrskodda rent ut sagt. Fick inhandlat sista flaskorna mineralvatten iaf. Något vanligt vatten fanns det inte, hyllorna gapade tomma i 2 butiker. Kranen är ju en sak men det här med att gå på toaletten?! och spola?! Nää håller tummarna hårt att det blir ordning på torpet snart.
Men fick hem min Mollykärlek…

Lite galenskap bor det i mig själv och mina avkommor. Men det struntar jag i. Jag tänker passa på att vara sådär galen och göra det som faller mig in. Oavsett vad folk tycker är jag den jag är och kommer alltid stå för det. Varför slösa tiden på vad andra tycker. 

Hade önskat så att Rasmus ville vara med och busa på bild, men förstår till fullo en tonårings beslut om detta. Men du har min kärlek oavsett 365 dagar om året.

Har också hunnit podda med Lee, älskar den snackestunden i veckan. Jag blir alltid så pepp då. Håll ut snart är nya avsnittet här.

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: