swebyme

….på tomten…Efter jag lämnat av syrran, köpte jag nybakt bröd och lite hotellfrukost med extra mycket att välja på. Tog en träningsrunda för att sedan duscha och göra iordning frukosten. 

Åkte sedan och hämtade nya soffbordet för att sedan röja av hela tomten och elda upp lite gamla brädor och dylikt. Ska försöka fixa lite mer växter utomhus nu när det är lite ordning på torpet. Var så skitig så tog inte ens upp kameran för att fota. 

Blir mer bilder på soffbordet imorgon eftersom jag pustar ut lite i soffan. Hade glömt att jag lovat att hjälpa Molly att möblera om i hennes rum. Äpplet faller inte långt ifrån trädet. Minns att jag kunde möblera om mitt rum 1-2 gånger i månaden när jag var i hennes ålder. 

Ha en fin kväll…

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: