Premiärdopp…

Hej hallå, vart tog måndagen vägen?! 
Måndagen försvann efter jobb, träning och ett väldigt skönt varmt bad. Det var mitt premiärdopp i nya badkaret som jag kämpade med att hitta i rätt storlek och till bästa pris.


Tände lite ljus och kröp ner och la lite tid på att just ta mig tid. Låg där och lyssnade på ett avsnitt av en bok jag laddat ner på storytime. Hur bra var inte denna stunden i badrummet som till slut blev både klart och väldigt fint konstaterade jag för mig själv.

Sedan hann jag med att podda med Lee och äntligen se ikapp mig på Så mycket bättre. 

En måndag är avverkad denna veckan, imorgon tar vi tag i tisdagen och tänkte äntligen beställa en ny mysig matta till vardagsrummet. Behöver också boka in mig hos frisören men har lite beslutsångest över frisyr och färg. 

Sov så gott…

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s