Hej där!

Vaknade till en kall och krispig morgon…

Körde ett par glömda matchshorts till sonen tidigt imorse och hann sedan med en träningsrunda i det soliga men mycket kalla novembervädret. När vi ändå var morgonpigga fick jag ett sms ifrån Lee, så poddavsnitt nr 14 blev också avverkat.

Ska ta tag i uteväxterna...

Tänkte jag skulle överraska min pappa som ska på sjöfartsmuseet med min systerson idag innan jag hämtar barnen. Fars och Mors dag tycker jag personligen inte behöver finnas för att köpa saker utan att umgås istället.

J

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s